Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
200 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
150 g marchewki z odciętymi końcówkami
-
½ - 1 czerwona cebula przekrojona na pół
-
½ - 1 jabłko nieobrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
4 łyżki majonezu
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
340.9 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
622.9 kJ /
148.9 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Deser lodowy Chai latte
15 Std.
Orientalna surówka z kapusty (TM5)
1 Std. 10 Min
Surówka z marchewki, selera i jabłka (TM5)
10 Min
Orientalna surówka z kapusty (TM6, TM7)
1 Std. 10 Min
Surówka z kalarepy (TM6, TM7)
15 Min
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM5)
45 Min
Azjatycka surówka z krojonych warzyw (TM6, TM7)
15 Min
Surówka z tartego selera z domowym majonezem (TM6, TM7)
10 Min
Placki z tartych ziemniaków (TM6, TM7)
45 Min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6, TM7)
10 Min
Surówka z tartego selera z domowym majonezem (TM5)
10 Min
Surówka z młodej kapusty
20 Min